Fotografieworkshop Bloemenfeest in heemtuin IVN Nieuwkoop

In een gekleurde zee van boterbloemen en koekoeksbloemen staat de bijzondere rietorchis verscholen. Klaproos en margriet bloeien uitbundig naast minder bekende soorten als akelei. De vijver hult zich in een knalgele krans van gele lis. Op de rand van Nieuwkoop ligt de prachtige heemtuin van het IVN verscholen. Deze maand laat dit natuurpareltje zich van haar mooiste kant zien met tientallen bloeiende planten, struiken en bomen. Het is een waar feestje voor de zintuigen!

fotografie, fotograferen, fotografieworkshop, bloemen, workshop, heemtuin, ivn, nieuwkoop, macroworkshop

Vier jij dit feestje met mij mee? De heemtuin vormt de ideale plek voor een fotografieworkshop die geheel in het teken staat van bloemen en planten. ’s Avonds experimenteren wij in de laatste zonnestralen met kleur en licht om mooie sfeerfoto’s te maken. We werken in een klein groepje van maximaal 10 personen, zodat er volop ruimte is voor 1-0p-1 begeleiding. Je kunt bij mij met al jouw vragen terecht. Of het nu gaat om het maken van een bijzondere compositie of het instellen van jouw camera. Vanwege de persoonlijke begeleiding is de workshop geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde fotograaf. Ik werk zelf met een macro- of telelens, maar je kunt ook heel goed uit de voeten met een compactcamera.

fotografie, fotograferen, fotografieworkshop, bloemen, workshop, heemtuin, ivn, nieuwkoop, macroworkshop

Iedereen krijgt een aantal praktijkopdrachten mee voor in het veld. Na afloop selecteer en bewerk je jouw beste foto’s per opdracht. Voor elke foto geef ik jou feedback per e-mail en laat ik weten waar eventuele verbeterpunten liggen. Ik combineer alle feedback in een document, zodat je ook van elkaars fotografie kunt leren.

Duur: 3 uur
Kosten: E 50,- incl. BTW (incl. koffie of thee en iets lekkers)
Datum: Zaterdag 20 juni of zondag 21 juni van 19.00 uur tot zonsondergang (rond 22.00 uur) Laat graag even weten of je op beiden data kunt of dat je de voorkeur hebt voor één van de twee data. De workshop vindt plaats op de datum waarop de meeste mensen kunnen.
Minimaal aantal deelnemers: 5 personen
Locatie: heemtuin IVN, Kennedylaan 33 Nieuwkoop
Aanmelden via info@carolinepiek.nl

Advertenties

Over Caroline Piek Photography

Caroline Piek is een professioneel fotograaf uit Nederland met een specialisatie in tuinfotografie en natuurfotografie. In opdracht van hoveniers en tuinontwerpers fotografeert zij ontworpen tuinen en andere groenprojecten voor o.a. brochures, folders en websites. Dankzij haar journalistieke opleiding kan Caroline Piek ook complete artikelen aanleveren voor uitgevers, journalisten en adverteerders wereldwijd.
Dit bericht werd geplaatst in natuur en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Fotografieworkshop Bloemenfeest in heemtuin IVN Nieuwkoop

  1. Pingback: Extra data fotografieworkshop Bloemenfeest | Caroline Piek Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s