Fotoreportage loungetuin

Arjan Nederveen van Nederveen Tuinen ontmoette ik vorig jaar op de Garden Experience. Hij volgde mijn workshop tuinfotografie en was meteen enthousiast om nieuwe tuinreportages op zijn website te plaatsen. In Alphen aan den Rijn fotografeerde ik deze moderne loungetuin. Het strakke tuinontwerp krijgt een gezellige sfeer met een omlijsting van siergrassen langs het wandelpad. Klimplanten kruipen omhoog langs de pergula en staan ’s zomers volop in bloei. Op de veranda met buitenparket is het lekker loungen tussen de bamboe en groenblijvende leibomen. Bij minder weer kunnen de bewoners verkassen naar het overdekte terras. Onderstaand een selectie uit de tuinreportage.

Tuinreportage Nederveen Tuinen

Tuinreportage Nederveen Tuinen

Tuinreportage Nederveen Tuinen

Tuinreportage Nederveen Tuinen

Tuinreportage Nederveen Tuinen Tuinreportage Nederveen Tuinen    Tuinreportage Nederveen Tuinen

Advertenties

Over Caroline Piek Photography

Caroline Piek is een professioneel fotograaf uit Nederland met een specialisatie in tuinfotografie en natuurfotografie. In opdracht van hoveniers en tuinontwerpers fotografeert zij ontworpen tuinen en andere groenprojecten voor o.a. brochures, folders en websites. Dankzij haar journalistieke opleiding kan Caroline Piek ook complete artikelen aanleveren voor uitgevers, journalisten en adverteerders wereldwijd.
Dit bericht werd geplaatst in natuur, tuinfotografie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Fotoreportage loungetuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s