Last minute workshop voorjaarsbloeiers fotograferen

Zaterdag 12 april geef ik een workshop voorjaarsbloeiers fotograferen op landgoed Oud Poelgeest in Oegstgeest. Duizenden bosanemonen staan nu massaal in bloei en toveren de kasteeltuin om tot een waar sprookjesbos. Hoewel de nadruk ligt op het fotograferen van deze sierlijke bloemen, kan je ook jouw groene hart ophalen aan uitbundig bloeiende narcissen en wilde hyacinten.

Tips & Trucs
Om je op weg te helpen tussen al die bloemenpracht begin ik de workshop met een korte theoretische uitleg. Aan de hand van eigen foto’s van het landgoed, geef ik uitleg over de basiselementen van een goede foto. Oud Poelgeest biedt ontelbaar veel mogelijkheden om te experimenteren met scherpte-diepte, het creëren van sfeer in je foto’s en het gebruik van bijzondere standpunten. Voor de workshop heb je geen dure macrolens nodig. Ook een groothoeklens en/of een teleobjectief lenen zich perfect voor deze workshop! Van de deelnemers wordt verwacht dat ze over enige basiskennis van diafragma, sluitertijd e.d. beschikken.

Zelf aan de slag
Nadat ik je van tips en trucs heb voorzien is het tijd om zelf aan de slag te gaan.  Vanwege het kleine aantal deelnemers heb ik alle tijd om persoonlijke feedback en tips te geven tijdens het fotograferen. Ik neem zelf ook mijn camera mee zodat ik eenvoudig kan laten zien hoe ik een onderwerp zou benaderen. Ik deins er niet voor terug om languit op de grond te gaan liggen voor een foto, dus trek vooral gemakkelijke kleding en schoenen aan die vies mogen worden!

Persoonlijke feedback
Na de workshop is het de bedoeling dat je jouw vijf mooiste foto’s op de computer bewerkt en naar mij mailt. Vervolgens ontvang je van mij feedback en eventuele verbeterpunten voor elke foto. Ik zorg er ook voor dat je alle foto’s van de overige deelnemers met bijbehorende feedback kunt bekijken.

Algemene informatie

Locatie:
Theorie in cultureel centrum en theater Het Trefpunt in Warmond en de praktijk op landgoed Oud Poelgeest in Oegstgeest.
Datum: 12 april
Tijd:  8.00 uur  12.00 uur
Minimale aantal deelnemers: 4
Maximale aantal deelnemers: 6
Kosten: € 70,- incl. BTW (inclusief koffie, thee, iets lekkers en handout met theoretische uitleg)
Kortingsactie: Meld je samen met een vriend, vriendin of familielid aan en ontvang 10% korting op de aanmeldingskosten!
Aanmelden via: info@carolinepiek.nl

Workshop voorjaarsbloeiers fotograferen

 

Advertenties

Over Caroline Piek Photography

Caroline Piek is een professioneel fotograaf uit Nederland met een specialisatie in tuinfotografie en natuurfotografie. In opdracht van hoveniers en tuinontwerpers fotografeert zij ontworpen tuinen en andere groenprojecten voor o.a. brochures, folders en websites. Dankzij haar journalistieke opleiding kan Caroline Piek ook complete artikelen aanleveren voor uitgevers, journalisten en adverteerders wereldwijd.
Dit bericht werd geplaatst in natuur en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s